Loxodonta AB | IT-partnern för Ert företag!

Kundnöjdhetsundersökning

Vi har precis fått resultatet på vår årliga kundnöjdhetsundersökning och vi är mycket stolta att åter nå mycket höga resultat och åter få utmärkelsen Mycket väl godkänd.

Totalt genomfördes över 200 intervjuer och några resultat var följande.

Bemötande: 4,75

Kompetens och Information/hjälp vid problem: 4,62

Tydlighet i besked/svar: 4,60

Återkoppling: 4,56

Loxodonta håller hög kvalité på produkter och tjänster: 4,52

Vi tackar vår samarbetspartner Supportföretaget som gjort undersökningen och såklart alla de kunder som genom att ta sig lite tid att intervjuas, hjälpt oss  på Loxodonta att försätta arbetet för att vara den bästa IT-Partnern och säkerställa att vi alltid har KUL i vårt arbete. (Kvalitet-Utveckling-Långsiktighet)

Telefoni

Under året har Loxodonta utökat samarbetet med Telia och kan nu hantera samtliga Telias företagstjänster. Vi fortsätter även vårt samarbete med Telavox, vilket gör att vi kan erbjuda flera kundanpassade telefonilösningar.

Kontakta gärna vår säljkontakt Staffan Roos, som ansvarar för våra telefonitjänster så berättar vi mer.

staffan.roos@loxodonta.se

Mob. 070-668 50 00

 logotelia

Microsoft

Vid årsskiftet kommer vi lansera vår nya webshop som är fylld med produkter från de flesta tillverkare i branschen. Loxodonta har även blivit utvald av Microsoft som partner att sälja deras succé Surface Pro som är en 2 i 1 dator som möjliggör att man får en surfplatta och bärbar dockningsbar dator i ett.

Loxodonta fortsätter även arbetet med att lyfta in våra kunder i Molnet. Främst är det Microsofts Office 365 lösning som erbjuder en helhetslösning för e-post, samarbete, kommunikation och fildelning till ett bra pris. Den stora fördelen med Office 365 i jämförelse med övriga molnleverantörer är att Officepaketet ingår som en del av licensen, vilket gör att priset slår ut alla andra molnleverantörer om användaren önskar den senaste versionen av Microsoft Office. Kontakta någon av våra säljare så berättar vi mer.

microsoft

 bannerlogo

Årets julgåva

Likt tidigare år skänker vi på Loxodonta pengar till välgörenhet från er kunder istället för att för att ge er julgåvor och julkort som ett tack för året som gått.I år kommer vi att skänka 5000,- Lions Club Ängsklockan i Ludvika som tillsammans med kyrkan och socialtjänsten hjälper familjer i Ludvika som lever på existensminimum. Vi skänker i år också 5 000,- till kvinnojouren i Ludvika & Smedjebacken som är en organisation som hjälper tjejer och kvinnor i akuta behov av stöd. De kommer använda dessa pengar att hjälpa främst barnen som kommer med utsatta kvinnor och tjejer.

Tack alla kunder som gjort detta möjligt!

Loxodonta är återförsäljare för Telias företagstjänster

Telia butiken i Ludvika stängdes sista mars och istället hänvisar man till Borlänge. Det är därför glädjande att vi
på Loxodonta nu fått förtroende att bli återförsäljare för Telias företagstjänster. Vi kan nu hjälpa till med bredbandsbeställningar, ändra hastigheter, mobila bredband, företagstelefoni med mera. På detta sätt kan vi se till att våra kunder och övriga företag
får rätt förbindelser till rätt pris! Hör av er till oss om ni har funderingar på era avtal med Telia eller andra frågor gällande telefoni så kan vi hjälpa till! Maila
support@loxodonta.se

telia

bottenlist01