Loxodonta AB | IT-partnern för Ert företag!

Vi vill veta vad du tycker

Just nu genomför vi på Loxodonta en kundundersökning. Under januari och februari månad kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor angående oss på Loxodonta. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk. Vår samarbetspartner för marknadsundersökningar är Supportföretaget TMJ Group AB.

Telefoni

Under året har Loxodonta utökat samarbetet med Telia och kan nu hantera samtliga Telias företagstjänster. Vi fortsätter även vårt samarbete med Telavox, vilket gör att vi kan erbjuda flera kundanpassade telefonilösningar.

Kontakta gärna vår säljkontakt Staffan Roos, som ansvarar för våra telefonitjänster så berättar vi mer.

staffan.roos@loxodonta.se

Mob. 070-668 50 00

 logotelia

Microsoft

Vid årsskiftet kommer vi lansera vår nya webshop som är fylld med produkter från de flesta tillverkare i branschen. Loxodonta har även blivit utvald av Microsoft som partner att sälja deras succé Surface Pro som är en 2 i 1 dator som möjliggör att man får en surfplatta och bärbar dockningsbar dator i ett.

Loxodonta fortsätter även arbetet med att lyfta in våra kunder i Molnet. Främst är det Microsofts Office 365 lösning som erbjuder en helhetslösning för e-post, samarbete, kommunikation och fildelning till ett bra pris. Den stora fördelen med Office 365 i jämförelse med övriga molnleverantörer är att Officepaketet ingår som en del av licensen, vilket gör att priset slår ut alla andra molnleverantörer om användaren önskar den senaste versionen av Microsoft Office. Kontakta någon av våra säljare så berättar vi mer.

microsoft

 bannerlogo

Årets julgåva

Likt tidigare år skänker vi på Loxodonta pengar till välgörenhet från er kunder istället för att för att ge er julgåvor och julkort som ett tack för året som gått.I år kommer vi att skänka 5000,- Lions Club Ängsklockan i Ludvika som tillsammans med kyrkan och socialtjänsten hjälper familjer i Ludvika som lever på existensminimum. Vi skänker i år också 5 000,- till kvinnojouren i Ludvika & Smedjebacken som är en organisation som hjälper tjejer och kvinnor i akuta behov av stöd. De kommer använda dessa pengar att hjälpa främst barnen som kommer med utsatta kvinnor och tjejer.

Tack alla kunder som gjort detta möjligt!

Loxodonta är återförsäljare för Telias företagstjänster

Telia butiken i Ludvika stängdes sista mars och istället hänvisar man till Borlänge. Det är därför glädjande att vi
på Loxodonta nu fått förtroende att bli återförsäljare för Telias företagstjänster. Vi kan nu hjälpa till med bredbandsbeställningar, ändra hastigheter, mobila bredband, företagstelefoni med mera. På detta sätt kan vi se till att våra kunder och övriga företag
får rätt förbindelser till rätt pris! Hör av er till oss om ni har funderingar på era avtal med Telia eller andra frågor gällande telefoni så kan vi hjälpa till! Maila
support@loxodonta.se

telia

bottenlist01