Servrar

Loxodonta’s personal har certifieringar gällande såväl rekommendation och försäljning till Installation och drift. Via HP:s partnerprogram ”HP Preferred partner” får vi tillgång till bästa priser och information om förändringar i realtid. Att köpa en server är idag inte bara att köpa hårdvara, det är ofta en komplex lösning som ska kommunicera med såväl interna som externa applikationer.

imgres

HP
Vår huvudsakliga leverantör av servrar är HP. HP är världsledande inom serverteknik och de har en bred portfölj av servrar som passar alla företag, från enmansföretagaren till multinationella koncerner med tusentals anställda.

En bra och tillförlitlig server ger dig och ditt företag en säkerhet som minimerar risken för förlorad data och som ger minimal nertid. Nästan alla företag är idag beroende av information som finns sparad elektroniskt, de flesta företag är dessutom beroende av att alltid, 24x7x365, ha tillgång till denna information.

Loxodonta rekommenderar HP:s servrar som en del i din företagsstrategi då det ger dig fulla garantiåtaganden på delar och arbete, fullt redundanta server och full skalbarhet.

IBM
eServerSom ett komplement till HP använder vi IBM vars eServer X-series Intel servrar rönt stora framgångar de senaste åren. Även IBM har servrar som spänner från budget till highend, både för tower och rack-montage.

bottenlist01