Hoppa till innehåll

Loxodontas tjänster

Sedan starten 1985 har vi utvecklat vår konsultverksamhet med tjänster och produkter för mindre/medelstora företag. Parallellt med detta har vi utvecklat ett samarbete med några av regionens större företag. Vi levererar alltid enligt KUL, Kvalitet, Utveckling, Långsiktighet.

Vi erbjuder bland annat:

Vi är Loxodonta

Vi på Loxodonta strävar alltid efter att vara ett bättre val av IT-partner. Vi har sedan starten 1985 erbjudit IT-tjänster till våra kunder. Vår värdegrund KUL, Kvalitet, Utveckling, Långsiktighet ska genomsyra hela vår verksamhet. 

Vi vill veta vad du tycker:

”Oavsett om du har små eller stora bekymmer så hjälper Loxodonta dig!”
KM Spårservice

Nyheter

Välkommen Jonatan

Vi hälsar ännu en ny IT-konsult, Jonatan Franz, varmt välkommen till oss på Loxodonta Dalarna. Jonatan har flera års erfarenhet av IT-branschen och kommer att bemanna vår Service Desk…

Välkommen Marcus

Loxodonta förstärker personalstyrkan med ytterligare en IT-konsult. Marcus Andersson började den 9/1 och kommer att jobba som konsult inom Drift & Förvaltning. Varmt välkommen till Loxodonta Marcus!!

Välkommen till Loxodonta Magnus Eriksson

Loxodonta förstärker sin leverans till en av våra större kunder. Magnus Eriksson började den 5/12 och kommer att jobba som nätverskonsult. Varmt välkommen till Loxodonta Magnus!!

Partnerskap

Hp solution Provider
Silver Partner
Hp First Gold