Hoppa till innehåll

Vi vill veta vad du tycker

Just nu genomför vi på Loxodonta en kundundersökning. Under januari till februari månad kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor angående Loxodonta. Dina synpunkter är oerhört viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar ca 5 minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. Vår samarbetspartner för marknadsundersökningar är Supportföretaget TMJ Group AB

Loxodontas tjänster

Sedan starten 1985 har vi utvecklat vår konsultverksamhet med tjänster och produkter för mindre/medelstora företag. Parallellt med detta har vi utvecklat ett samarbete med några av regionens större företag. Vi levererar alltid enligt KUL, Kvalitet, Utveckling, Långsiktighet.

Vi erbjuder bland annat:

Vi är Loxodonta

Vi på Loxodonta strävar alltid efter att vara ett bättre val av IT-partner. Vi har sedan starten 1985 erbjudit IT-tjänster till våra kunder. Vår värdegrund KUL, Kvalitet, Utveckling, Långsiktighet ska genomsyra hela vår verksamhet. 

Vi vill veta vad du tycker:

”Oavsett om du har små eller stora bekymmer så hjälper Loxodonta dig!”
KM Spårservice

Nyheter

Välkommen Jonatan

Vi hälsar ännu en ny IT-konsult, Jonatan Franz, varmt välkommen till oss på Loxodonta Dalarna. Jonatan har flera års erfarenhet av IT-branschen och kommer att bemanna vår Service Desk…

Välkommen Marcus

Loxodonta förstärker personalstyrkan med ytterligare en IT-konsult. Marcus Andersson började den 9/1 och kommer att jobba som konsult inom Drift & Förvaltning. Varmt välkommen till Loxodonta Marcus!!

Välkommen till Loxodonta Magnus Eriksson

Loxodonta förstärker sin leverans till en av våra större kunder. Magnus Eriksson började den 5/12 och kommer att jobba som nätverskonsult. Varmt välkommen till Loxodonta Magnus!!

Partnerskap

Hp solution Provider
Silver Partner
Hp First Gold