Hoppa till innehåll

Smartsign

Smartsign låter dig informera, inspirera, sälja, hjälpa och interagera med digital skyltning. Ni kan placera skärmarna över hela världen och styra dem med några enkla knapptryck!

Enkel att använda

Med Smartsign Display Manager är det lätt att nå ut med information – oavsett om det handlar om rörlig grafik, film, text eller bilder. Smartsign har stöd för befintliga, exempelvis PowerPoint. Vilket gör det enkelt att komma igång. I tjänsten finns även färdiga mallar med fält och bildarkiv som underlättar publiceringen.

Skrärm och dator med diagram och staplar
Dator, tablet och telefon med smartsign

Flexiblilitet

Det behöver inte vara krångligt att komma igång med digital signage. Smartsigns programvara är utvecklad för att göra det enkelt för dig att publicera dina budskap så att de sticker ut i mediabruset, och det spelar ingen roll var du befinner dig i världen.

Smartsign stödjer de allra flesta formaten och är utvecklat för alla typer av skärmar och enheter. Välj mellan att använda våra färdiga mallar tillsammans med ditt företags grafiska identitet eller din egen design.

Smartsign fungerar var du än befinner dig i världen och du kan schemalägga innehållet så att det sköter sig självt.

Klicka här för att se om dina befintliga skärmar är kompatibla.

Kontakta oss för mer information!

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss eller fyll i formuläret så hör en av våra tjänste-experter av sig till dig inom kort.

Telefon: 0240 – 104 00
E-post: info@loxodonta.se