Hoppa till innehåll

Telefoni

Loxodonta levererar molnbaserade växellösningar med alla de funktioner som tidigare endast funnits i traditionella kundplacerade växlar.
Mobiltelefoner, bordstelefoner, softphones, webgränsnitt, app och telefonistprogramvara samsas alla under samma tak/funktionalitet.
Genom att använda våra telefonilösningar spelar det ingen roll vart du är, på kontoret, på tåget eller på språng. Du kan alltid på ett enkelt sätt kontrollera flödet av samtal till dig och ditt företag. Vi hjälper er från start till mål, vilket innebär att vi hjälper er med portering, driftsättning samt utbildning.

Mobiltelefoner på bord

Kommunicera effektivt

Marknadens mest effektiva kommunikationslösning.

Vi på Loxodonta levererar en smart och effektiv kommunikationslösning för er. Det gäller oavsett om ni är en enskild näringsidkare, ett mindre, medelstort eller globalt företag. Vi har mångårig erfarenhet av att leverera telefonilösningar. Vi har utmanat gamla idéer och principer och kan idag leverera 100% molnbaserade kommunikationslösningar.

Telefoniväxel i molnet

Vi levererar telefoni som tjänst, inte som abonnemang.

Mobiliteten har genomgått en transformation där begrepp såsom abonnemang  har ersatts med licenser. Du behöver aldrig mer binda en licens till en specifik person utan licensen kan flyttas runt hur du vill i organisationen. All administration och licenshantering sköter du via webben. Vi hjälper er att skräddarsy lösningen som passar just er.

Telavox flow
Målbild

Telefonianalys

Få kontrollen över ditt företags mobilkostnader

Vi hjälper er att analysera nuläget så att ni får en komplett bild över er nuvarande telefonilösning. Vi följer upp med en rekommenderad åtgärdsplan samt ser vilka kostnadsbesparingar som är möjliga. Vi bistår gärna med totalentreprenad vid ett byte från traditionell telefoni till molnbaserad.

Med Loxodontas mobila supportavtal får du full support genom hela avtalstiden. Kontakta oss för mer information gällande supportavtal.

Kontakta oss för mer information!

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss eller fyll i formuläret så hör en av våra tjänste-experter av sig till dig inom kort.

Telefon: 0240 – 104 00
E-post: info@loxodonta.se