Hoppa till innehåll

Ett spännande år som nu går från Höst till Vinter. Den mindre och varma IT-partnern blir både varmare och starkare med nya större lokaler och lite fler kollegor.

Efter en pandemi och många timmar hemma vid köksbordet för dom flesta av oss så öppnade vi upp dörrarna i samband med myndigheternas tillåtelse till våra nya och tre gånger å stora helrenoverade lokaler i september i år. Att få möjligheter att ses och arbeta ihop igen känns så otroligt mer roligt och produktivt än köksbordet och Teams/Zoom m.fl… Visst kommer inte samhället bli detsamma som förut och vi har nu kanske mindre benägenhet att resa som vettvillingar men kanske mer och mer uppskattat känslan av att kunna arbeta ostört när så behövs. Personligen så tror jag det blir mindre öppna landskap i framtiden och en betydligt mer flexibel arbetsmiljö och massa rolig ny teknik för möten och samarbeten.

Som alltid så är vi på Lox ett tight team med högt i tak och i takt med nya utmaningar så har vi under sommaren rekryterat 3 nya medarbetare som nu stärker oss och företaget i dom förnyade och förädlade leveranserna hos våra kunder och partners. Att vara våra kunders bästa partner med hjärta i vårt samarbete är det absolut viktigaste för oss och för att vi tillsammans skall trivas och må bra.

I dagarna har vi valt att rekrytera i ett ständigt växande affärsområde med en ny affärsområdeschef. Emma Hedlund har en gedigen erfarenhet inom konsultbranschen och har en god renommé hos alla hennes affärsrelationer, partners och kunder. Vi är väldigt stolta att hon vill vara med att bygga upp detta affärsområde och ta på sig chefsrollen för denna tillväxtresa inom konsultområdet hos våra storkunder och partners.

Att ta vara på människor, resurser och vår miljö ligger oss nära i våra tankar både i arbetet och privat, våra ungdomar och barn är vår framtid och man förundras över hur kloka och duktiga unga personer det finns bland oss. Men det finns en trend i samhället som tyvärr växer, det är barn och ungdomars psykiska ohälsa bland annat. Vi vill verka när våra kunder och då vill vi också när möjligheten finns verka nära för att om möjligt hjälpa våra Barn och Ungdomar i ett samhälle och samhällsklimat som bara blir tuffare och tuffare. Därför har vi valt att i år Donera en del av vårt överskott till Stiftelsen Tim Bergling Foundation för att ge hjälp där vi tror det kan göra mest nytta.

Även du kan donera, varje bidrag gör skillnad: https://www.timberglingfoundation.org/home

Ny besöksadress: Edsvallabacken 16-18, 123 43 Farsta.

Nya kollegor:      Emma Hedlund, Affärsområdeschef Storkund Konsult emma.hedlund@loxodonta.se, 072-2646466

Jag vill samtidigt inför Jul och nyår innan alla blir överrösta av hälsningar redan nu tacka alla kollegor, konsultpartners, underkonsulter, kunder och partners för 2021 och hoppas vi får en lika trevlig resa ihop 2022. Ett speciellt tack till mina kollegor och underkonsulter som visat på stort hjärta och engagemang detta år i allt vi tar ansvar för. Tack alla nu kör vi hela vägen in i Mål 2021!

Från oss alla till er alla, ha en underbar JUL och Nyår.