Hoppa till innehåll

IT-avdelning

Sedan starten har Loxodonta fokuserat på att vara helhetsleverantör av IT-tjänster till företag i Sverige. Loxodonta jobbar idag med ett par stora kunder som resursförstärkare på IT-avdelningen.

Kompetensförstärkning

Det kan idag vara svårt att hitta kvalificerad IT-personal och många IT-avdelningar har svårt att hinna med allt jobb med de resurser de har. Vill du att ditt företag ska kunna fokusera på alla IT-projekt som borde genomföras och ändå känna er trygga i att den dagliga driften fungerar utan problem? Vi kan förse dig med resurser både vid kortare arbetstoppar eller vid längre behov.

Hosting

Vi har ett brett sortiment och djup kunskap för skrivare som ska klara tuffa miljöer för kontor, industri och produktion samt tillhörande programvaror, media och förbrukning. Vi samarbetar endast med de bästa tillverkarna i branschen.

Infrastruktur

Vi erbjuder marknadens effektivaste kommunikationslösning.
Vi tar fram en smart och effektiv kommunikationslösning oavsett om ni är en enskild näringsidkare, mindre/medelstort företag eller globalt företag.

Säkerhet

Chatta, ring, håll onlinemöten och samarbeta i realtid, oavsett om du arbetar på distans eller på plats. Få en integrerad lösning med Teams, OneDrive-molnlagring, Office-appar och avancerade säkerhetsalternativ – till ett pris som passar ditt företag.