Hoppa till innehåll

Säkerhet

Dags att se över IT-säkerheten då det dagligen kommer nya hot inom IT-sektorn. Företag drabbas av hårddiskkrascher, datavirus eller serverstölder, aldrig har backup och säkerhetsfrågor varit mer aktuellt än nu! Hur ser det ut på ert företag? Vad skulle en serverkrasch innebära för er? Nedan beskrivs några tjänster som vi på Loxodonta kan erbjuda Ert företag för att säkerställa Er IT-drift.

LoxBackup

Vad skulle hända med er verksamhet om ni plötsligt förlorade viktig affärsinformation och inte kunde få tillbaka den? Med LoxBackup tryggar ni er företagsdata och kan istället fokusera på er kärnverksamhet – vi på Loxodonta ser till att er data säkerhetskopieras regelbundet, förvaras, kontrolleras och kan återläsas på ett tryggt och säkert sätt!

Närbild på hårddisk
Hänglås med kod på dator

LoxAnalys

Genom denna analys av er IT-miljö får ni först en besiktning av era befintliga säkerhetsrutiner och system för lagring av information. Därefter föreslår vi vad som är nödvändigt för att uppnå kraschsäkerhet. I vår säkerhetsanalys ser vi till helheten, vår säkerhetsanalys innebär att vi kommer till er för att inventera er miljö för att sedan utvärdera om företaget har en tillräcklig säkerhetsnivå. Mänskliga faktorn, IT-leverantörer, garanti på servrar, skalskydd, backuprutiner, arbetsplatser, internetförbindelser, virusskydd och nätverk.

Alla dessa faktorer är av stor betydelse för den totala IT-säkerheten och ingår i analysen. Vad har ni för krav på säkerhet och vilka önskemål har ni? Uppfylls dessa? Vi jämför era krav och önskemål med resultaten och utvärderar om dessa uppfyller önskvärd nivå eller om åtgärder bör vidtas. Vi lägger fram ett åtgärdsförslag där vi enkelt och effektivt kan säkerställa ert företag. Genom säkerhetsanalysen får ni även ett kvitto på att ni följer de regler som ställs av försäkringsbolag och revisorer! Ta första steget mot en säkrare tillvaro.

LoxAntispam

Med LoxAntispam får du en komplett tjänst för skydd av e-post som passar företag i alla storlekar. Tjänsten eliminerar spam, virus och andra säkerhetshål innan de når ditt nätverk och din dator. Dessutom minskar din administration så att du och din IT-avdelning kan lägga mer tid på det ni kan bäst. Resultatet blir att du sänker dina kostnader.

Ingen installation, speciell mjukvara eller förkunskap krävs för att använda LoxAntispam och dessutom fungerar tjänsten för alla oavsett om du har en egen e-postserver eller ligger i vår delade e-postmiljö. Med tjänsten får du en webbaserad kontrollpanel där du styr tjänsten och kan göra personliga inställningar för spam- och virusfiltret, karantänhantering, statistikrapporter och mycket mer.

Världskarta med säker dator

Kontakta oss för mer information!

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss eller fyll i formuläret så hör en av våra tjänste-experter av sig till dig inom kort.

Telefon: 0240 – 104 00
E-post: info@loxodonta.se