Hoppa till innehåll

Verksamhetsnära IT/Digitalisterna

Digitalisera med Digitalisterna

Digitalisterna är ett systerföretag till Loxodonta, digilatisterna.se.

Vi på Digitalisterna är experter på skärningspunkten mellan teknik och verksamhet. Vi vet hur tekniken fungerar och hur den är uppbyggd. Vi vet också att för att en förändring ska bli lyckad krävs det mer än en tekniskt avancerad produkt. Vi sätter organisationen i fokus och utgår ifrån människorna som dagligen ska leva ihop med tekniken. Genom att förstå verksamheten och dess utmaningar ser vi till att hitta de enklaste lösningarna på era svåraste problem.

Hur vi hjälper

Förändringsanalys

Digitalisterna har erfarenhet i att leda och driva förändringsarbeten. Nyckeln till en lyckad förändring är att ha en klar bild över verksamhetens nuläge, framtida behov, problem och förändringsarbetets mål.

Kravinsamling

Nyckeln till en lyckad förändring är att förstå den omvärld där en förändring ska ske. Med en bra kravinsamling har projektet goda förutsättningar att lyckas och organisationen slipper dyra kostnader för sena ändringar.

Digitaliseringsinitiativ

Få ut effekten av era digitaliseringsinitiativ med oss på Digitalisterna. Att investera tid, engagemang och pengar i digitalisering är nödvändigt för att stå sig starka i framtiden. Vi hjälper er att välja rätt och nå mål med era projekt.

Projektledning

Har ni ett eller flera digitala projekt men saknar någon som kan driva dem? Låt Digitalisterna stödja er genom att projektleda dem eller agera PMO för att driva flera initiativ i mål.

Systemutveckling

Digitalisterna erbjuder konsulttjänster inom systemutveckling för längre och kortare uppdrag.

Microsoft 365

Är ni redan Microsoft 365-användare? Låt Digitalisterna maximera eran investering genom Microsoft Power Platform.

Digitalisterna är ett systerföretag till Loxodonta, digilatisterna.se.

Digitalisera affärsprocessen

Behöver ditt företag ett utifrånperspektiv samt hjälp med att rekommendera eller utveckla nya lösningar för att stödja era processer? Vi hjälper er att ta fram en idé för hur ni kan jobba på ett smartare och mer kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss så berättar vi mer!

Materialflöden

Är ert företag i behov av att effektivisera materialflöden samtidigt som vi eliminerar icke värdeskapande aktiviteter? Vi på Loxodonta kan stödja er i rådgivning, analyser, projektledning och genomförandet. Vi vet att kostnadseffektivitet är en av de främsta anledningarna till att företag satsar på digitalisering kopplat till materialflöden.

IoT

Genom IoT kan du erhålla information och sammankoppla systemen i molnen för att dra slutsatser som utvecklar er verksamhet. Enheter kan idag uppfatta sin omgivning samt kommunicera med andra centrala enheter och därmed skapa ett situationsanpassat utfall. Kontakta oss för att skapa smarta och effektiva tjänster.

Mobilitet

Att idag ha möjligheten att dela, samverka och påverka processen med hjälp av mobilitet tar dagens generation för givet. Har ni ett behov av att samverka med verksamheten oavsett arbetsplats så diskuterar vi gärna eventuella lösningar med er!

Digital strategi

Vill ni säkerställa er konkurrenskraft genom att bli mer digitala? Behöver ni en digital strategi för att stödja verksamhetsvisionen? Vi på Loxodonta vill att företagen oavsett storlek ska diskutera den digitala visionen och hur den kan stödja just er verksamhet. 

Kontakta oss för mer information!

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss eller fyll i formuläret så hör en av våra tjänste-experter av sig till dig inom kort.

Telefon: 0240 – 104 00
E-post: info@loxodonta.se