Hoppa till innehåll

Tjänster

Redan 1985 grundades Loxodonta av Lars-Erik Larson och ingick franchiseavtal med bland annat Kontorsutveckling AB och ComputerLand. Runt millenniumskiftet upphörde vår franchise och Loxodontas verksamhet blev samtidigt mer inriktad på konsultverksamhet. Vi har sedan dess fortsatt utveckla vår konsultverksamhet med tjänster och produkter för mindre/medelstora företag och parallellt med detta utvecklat ett samarbete med några av vår regions större företag. 

Arbetsplats

Vi på Loxodonta har mångårig erfarenhet av att leverera kompletta arbetsplatser till kunder och alla leveranser är unika.

IT-avdelning

Vi har ett brett sortiment och djup kunskap för skrivare som ska klara tuffa miljöer för kontor, industri och produktion samt tillhörande programvaror, media och förbrukning. Vi samarbetar endast med de bästa tillverkarna i branschen.

Digitalisering

Vårt systerföretag Digitalisterna är experter på skärningspunkten mellan teknik och verksamhet. Där sätts organisationen i fokus och utgångspunkten är människorna arbetar ihop med tekniken. Genom att förstå verksamheten och dess utmaningar hittas de enklaste lösningarna på de svåraste problemen.

Service Desk

Vår servicedesk är navet vad gäller vår service samt support. Vi är dessutom kundens direktkontakt för felanmälan, ärendehantering och support.