Telefoni OLD

LoxTelefoni är en molnbaserad växelplattform med alla de funktioner som tidigare endast funnits i traditionella kundplacerade växlar.
Mobiltelefoner, bordstelefoner, softphones, webgränsnitt, app och telefonistprogramvara samsas alla under samma tak/funktionalitet.
Genom att använda vår telefonilösning spelar det ingen roll vart du är, på kontoret, på tåget eller på språng. Du kan alltid hantera din telefoni.
Vi hjälper er från start till mål, vilket innebär att vi hjälper er med portering, driftsättning samt utbildning.

Telefoni

Marknadens mest effektiva kommunikationslösning.

Vi tar fram en smart och effektiv kommunikationslösning oavsett om ni är en enskild näringsidkare, mindre/medelstort företag eller globalt företag. Vi har många år levererat telefonilösningar där vi utmanat gamla idéer och principer till att idag leverera 100% molnbaserade kommunikationslösningar.

Telefoniväxel i molnet

Vi levererar telefoni som tjänst, inte som abonnemang.

Mobiliteten har genomgått en transformation där begrepp såsom abonnemang  har ersatts med licenser. Du behöver aldrig mer binda en licens till en specifik person utan licensen kan flyttas runt hur du vill i organisationen. All administration och licenshantering sköter du via webben. Vi hjälper er att skräddarsy lösningen som passar just er.

Telefonianalys

Få kontrollen över ditt företags mobilkostnader

Vi hjälper er att analysera nuläget så att ni får en komplett bild över er nuvarande telefonilösning. Vi följer upp med en rekommenderad åtgärdsplan samt ser vilka kostnadsbesparingar som är möjliga. Vi bistår gärna med totalentreprenad vid ett byte från traditionell telefoni till molnbaserad.

Mobilt supportavtal

Med Loxodonta´s mobila supportavtal får du full support genom hela avtalstiden.

Kontakta oss för mer information gällande supportavtal.

Kontakta oss för mer information!

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss eller fyll i formuläret så hör en av våra tjänste-experter av sig till dig inom kort.

Telefon: 0240 – 104 00
E-post: info@loxodonta.se