Tjänster

Arbetsplats

Dagens arbetsplats är något som vi alltid har med oss och dagens teknik möjliggör att vi är helt mobila. Din arbetsplats ska alltid fungera oavsett tid och plats.

Arbetsplats

IT-Infrastruktur

En säker och väl fungerande infrastruktur är grunden för att applikationer och databaser ska fungera bra och på ett säkert sätt.

IT-Infrastruktur

Hosting

Vi levererar hostingtjänster för företag och organisationer som har högt ställda driftkrav på tillgänglighet, prestanda och datasäkerhet.

Hosting

Telefoni

Vi löser era kommunkationsutmaningar oavsett tid och plats med marknadens mest flexibla och skalbara telefonilösning.

Telefoni

Dokumenthantering

Vi tar era utskrifter på allvar! Sitter ni idag med höga dolda kostnader, ineffektiv hantering och otydliga avtal? Kontakta oss så kan vi beskriva hur Loxodonta´s printtjänst kan hjälpa just er.

Dokumenthantering

Programvaror & Licencer

Vi hjälper dig att ta fram programvaror som bäst tillgodoser de behoven som din verksamhet har.

Programvaror & Licencer

Säkerhet

Dags att se över IT-säkerheten?
Dagligen kommer nya hot inom IT-sektorn som kan hota er verksamhet. Loxodonta hjälper din verksamhet med riskanalyser och implementeringar som berör säkerheten.

Säkerhet

IT-Strategi

Loxodontas IT strateger, arkitekter och projektledare kan tillsammans med er ta fram en långsiktig och kostnadseffektiv IT-strategi för ert företag.

IT-Strategi

Service Desk

Vår servicedesk är navet vad gäller vår service samt support. Vi är dessutom kundens direktkontakt för felanmälan, ärendehantering och support.

Service Desk

Webbshop

Besök vår webbshop.

Webbshop