Hoppa till innehåll

Digitalisering

Digitalisterna är ett systerföretag till Loxodonta, digitalisterna.se.

Vi på Digitalisterna är experter på skärningspunkten mellan teknik och verksamhet. Vi vet hur tekniken fungerar och hur den är uppbyggd. Vi vet också att för att en förändring ska bli lyckad krävs det mer än en tekniskt avancerad produkt. Vi sätter organisationen i fokus och utgår ifrån människorna som dagligen ska leva ihop med tekniken. Genom att förstå verksamheten och dess utmaningar ser vi till att hitta de enklaste lösningarna på era svåraste problem.

Digitalisera er affärsprocess

Behöver ditt företag ett utifrånperspektiv samt hjälp med att rekommendera eller utveckla nya lösningar för att stödja era processer? Vi hjälper er att ta fram en idé för hur ni kan jobba på ett smartare och mer kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss så berättar vi mer!

Piltavla med pil mitt i prick

Digital strategi

Vill ni säkerställa er konkurrenskraft genom att bli mer digitala? Behöver ni en digital strategi för att stödja verksamhetsvisionen? Oavsett företagsstorlek är vi övertygade om det är nödvändigt att diskutera den digitala visionen och hur digitala verktyg kan stödja er verksamhet.

Kompetensområden

  • Förändringsanalys
  • Kravinsamling
  • Digitaliseringsinitiativ
  • Projektledning
  • Microsoft Power Platform
  • Systemutveckling

Kontakta oss för mer information!

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss eller fyll i formuläret så hör en av våra tjänste-experter av sig till dig inom kort.

Telefon: 0240 – 104 00
E-post: info@loxodonta.se