Print

Vi är en oberoende partner och väljer dom bästa lösningar efter ert behov!

Nedsläckt serverhall med blått sken

Lösningar

Vi identifierar den mest optimala lösningen för dig

Vår erfarenhet är att världen inte har blivit simplare när det gäller utskriftshantering utan helt tvärtom. För att identifiera den optimala lösningen för en kund krävs att en mängd olika frågor får svar. Exempelvis, har kunden har en molnstrategi? Vilken autentiseringsteknologi använder man? Hur ser infrastrukturen ut? Vilka krav på säkerhet finns?

Detta innebär att vi som expert och rådgivare behöver en mängd olika lösningar. Som alla har sina olika styrkor och möter olika typer av krav eftersom det inte finns en ensam produkt som klarar allt

iPad och dator

Cloud

Har eller ska Er verksamhet göra förflyttningen till molnet?

Om ni har påbörjat förflyttningen till t.ex MS Office 365, Azure AD och funderar över hur ni kan konsolidera alternativt flytta er utskriftshantering och skanning till molnet har vi de bästa lösningarna på marknaden som löser detta.

En glänsande serverhall

Follow Me

Vi arbetar med marknades bästa lösningar

Varje kund är unik, och dess behov likaså. Hos oss kan du känna dig trygg med att ni får den bästa lösningen för just ert företag, vare sig det gäller hårdvara, infrastruktur, mobilitet, eller säkerhet. Vi värdesätter den långsiktiga relationen vi bygger med våra kunder, vilket möjliggör för oss att implementera marknadens bästa lösningar på just det sätt som ni behöver.

HP printer med ID-kort

Kontakta oss för mer information!

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss eller fyll i formuläret så hör vi av oss.

E-post: info@loxodonta.se

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande